به گزارش مشرق، عبدالحمید احمدی گفت: پس از اتفاقات ناگوار بازی تراکتورسازی و پیکان بلافاصله جلسهای با حضور نهادهای ذیربط در بخشهای مختلف انتظامی، امنیتی و مدیران باشگاههای استقلال، پرسپولیس، تراکتورسازی و پیکان همچنین نمایندگانی از قوه قضائیه، صدا و سیما، مسئولان سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال برگزار کردیم و ابعاد مساله را از جوانب مختلف بررسی کردیم.
معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: افراد حاضر در جلسه در بخشهای مختلف اظهار نظر کردند و تصمیماتی هم اتخاذ شد. اولین موضوعی که همه حاضرین بر آن تاکید داشتند مسئولیت پذیری باشگاهها در قبال رفتارهای ورزشکاران، بازیکنان، مربیان و کلیه افراد منتسب به باشگاه بود. باشگاهها باید به جزئیات رفتار عوامل زیرمجموعه خود کاملاً اشراف داشته باشند و اجازه ندهند موجبات اغتشاش و آشوب در فضای ورزشگاهها فراهم شود. همچنین بحث ساماندهی کانون هواداران باشگاهها به طور جد مورد تاکید قرار گرفت تا هواداران باشگاهها در سامانههای مرتبط با باشگاه خودشان احراز هویت شوند تا بتوانند در مقابل عملکرد هوادارانشان پاسخگو باشند.
بیشتر بخوانید:
رفتار برانکو و قلعهنویی تحریک آمیز بود
وی افزود: بحث لیدرها و آموزشهای لازم برای آنان یکی دیگر از موارد مورد تاکید بود تا خود لیدرها عامل ایجاد تشنج و آشوب بین تماشاگران نباشند. نکته بعدی زیرساختهای کنترل تماشاگران در ورزشگاهها از سوی مراجع انتظامی و امنیتی بود تا تجهیزات لازم برای این امر هرچه سریعتر فراهم شود تا امنیت و نظم کامل تامین و از آسیب به تماشاگران جلوگیری شود. گاهی دقت لازم در کنترل وجود تماشاگران به ورزشگاه ها انجام نمیشود و با انتقال هیجانات کاذب از درون زمین به سکوها باعث ایجاد یک فضای ناامن در استادیومها میشود. در واقع قداست محیط ورزش برای همه ما باید یک اصل باشد.
احمدی در پایان تاکید کرد: هماهنگی کامل بین فدراسیون فوتبال و صدا و سیما با توجه به حجم برنامههای فوتبالی در رادیو و تلویزیون از دیگر نکات مهم این نشست بود. گاهی اوقات پخش برخی گفتگوهای نامناسب و غیر مسئولانه از سوی دست اندرکاران باشگاهها و مربیان و بازیکنان میتواند افکار عمومی را تحریک کند و عامل آسیب باشد که بنا شد هماهنگیهای لازم در خصوص این برنامهها بین دو طرف برای مدیریت منطقی موارد فوق برقرار شود و از پخش آنها جلوگیری شود.